Fasadrenovering i Sundsvall

Vare sig du behöver hjälp med ett litet eller ett stort mureriprojekt eller någon av våra andra tjänster får du hjälp av en pålitlig hantverkare med erfarenhet. Murade väggar kan ges många olika utseenden. Färg mönster och struktur. Allt efter tycke och smak. Vi utför alltid våra tjänster efter era önskemål och tillsammans diskuterar vi fram den lösningen som är hållbar och passar er bäst!

Takbyten

Att anlita en professionell firma för att installera eller byta takpannor är något vi rekommenderar. Då det i många fall är billigare att anlita någon för reparera eller byta tak än de kostnaderana som kan uppstå vid läckageskador. Tänk också på att genom en renovering och byte av tak på ditt hus ökar även värdet på huset.

Takpannor ger bra skydd mot Sveriges olika väderförhållanden, det ger ett bättre utseende och förändrar helhetsintrycket av ditt hus. Våra hantverkare är professionella och har många års erfarenhet av takbyten och renoveringar. 

Byt tak genom oss och använd dig av ROT-avdraget. Vid takbyten gäller Rotavdraget och du kan spara flera tusenlappar när du anlitar en professionell hantverkare, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

070-244 56 82

Fasader

Behövs din fasad renoveras och fräschas upp? Vi utför putsning och sandblästring av din fasad. Vi utför putsarbeten och renovering av alla typer av putsfasader. En husfasad är husets ansikte utåt. När den krackelerar så beror det ofta på underliggande orsaker.

Visst kommer tiden på ett naturligt sätt skapa sprickor och hål, men om man har grundat på rätt sätt så kan man med en smart fasadrenovering som görs på ett professionellt vis få fasaden att se fräsch ut igen.

070-244 56 82

Murning

Vi utför puts- och murningsarbeten vid bland annat nybyggnation av villor för privatpersoner samt flerbostadshus för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sundsvall med omnejd. Allt från murar, fasader, tillbyggnader och skräddarsydda konstruktioner. 

Kontakta gärna oss om du har frågor och funderingar, så kan vi tillsammans diskutera och planera inför projektet.

070-244 56 82

Kakel, klinker & badrum

Dags för nytt kakel i badrummet eller köket? Vi vet vad som krävs för ett snyggt resultat och gör allt för att våra kunder ska bli nöjda med vårt arbete. Vi utför alla sorters arbeten med Kakel och Klinker, stora som små.

Vi jobbar inte bara med Badrum och Kök utan även Källare, Tvättstugor, Uterum och Garage. Anlita Eives Mur & Kakelservice AB om du uppskattar kvalitet. Kontakta gärna oss om du har några funderingar eller frågor!

070-244 56 82